Skip to content Skip to footer

Café, weekendrestaurant & feestzaal St. Hubert

Heerlijk vertoeven

In St. Hubert in Keiem (Diksmuide) kan u terecht voor een hapje, een drankje of om van uw feest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Gianni Huyghebaert, zoon van Danny, ontvangt er trouwe stamgasten. Voor fietsers is dit een ideale stopplaats om even uit te rusten en de elektrische fiets op te laden.

Gezellig café

In ons gezellige café hebben we een ruim aanbod aan dranken en snacks. Die laatste zijn doorlopend te verkrijgen. Bieren zijn onze specialiteit. Van bekend tot onbekend, laat u verleiden door onze uitgebreide bierkaart.

Binnen kunnen er 30 mensen zitten. Daarbovenop hebben we op ons zonneterras nog plaats voor 60 gasten, een topbestemming om tot rust te komen en van het mooie weer te genieten. Voor de allerkleinsten is er een speeltuin.

Weekendrestaurant met dagverse gerechten

In het weekend zijn onze dagverse gerechten een absolute aanrader! Wij werken met (h)eerlijke producten en verzorgen elk bord tot in de puntjes. Onze steaks en dagschotels zijn enorm populair. Elke week hebben we ook andere suggesties op de kaart.

Huur onze feestzaal voor uw verjaardag of huwelijksfeest

Een bedrijfsfeest, communiefeest, lentefeest, verjaardagsfeest of huwelijksfeest? Wij maken van elke gelegenheid een knaller! Ziet u het groots? Daarop zijn we ook voorzien. Onze feestzaal biedt plaats voor ongeveer 100 genodigden.

Bovendien kunnen rolstoelgebruikers overal gemakkelijk door. St. Hubert is op-en-top rolstoelvriendelijk. Wij denken aan het hele plaatje om u en uw gezelschap een onvergetelijke dag te bezorgen.

Reserveer nu

Zin in een restaurantbezoek of een feestje op de planning?
Reserveer hieronder een plaatsje en wij helpen u zo snel mogelijk verder.